Snakkepakkens huskomponist

Jeg er fast musikkmaker for Snakkepakken®, språkverktøyet for hjem, barnehage og skole. Her setter jeg musikk til sangregler og musikalske lekefortellinger for bruk i arbeidet med barn og språk.

Omkring 2010 startet samarbeidet med min livsledsager Lena Malinovsky, utvikler av språkverktøyet Snakkepakken®. Hennes bevegelsesfortelling om gutten som hadde vondt trengte musikk. Jeg begynte å komponere, og vipps så hadde vi gitt ut CD, og Nordstrand janitsjar urframførte mitt korpsarrangement som teateroppsetning ved deres barnekonsert i 2012.

Etter dette fortsatte komponering av sangregler tilknyttet Snakkepakken®. I 2018 ga vi ut «Vi tar en trall – med Snakkepakken®». Her fikk vi med sangere som Gunnhild Tvinnereim, Atle Antonsen, Trond Hanssen og Teodor Janson.

 Mer om Snakkepakken …

Mine utgivelser for Snakkepakken

Gutten som hadde vondt
– en musikalsk lekefortelling

Hør utdrag fra «Gutten»:

Vi tar en trall
– med Snakkepakken®

Hør utdrag fra «Vi tar en trall»:

Les mer om Snakkepakken på snakkepakken.no.